UTRECHT,
ONZE STAD.

Lawbooks voorziet al 8 jaar de Utrechtse rechtenstudent van de beste samenvattingen en oefenpakketten. Gemiddeld verkopen we in Utrecht maar liefst 15.000 samenvattingen per jaar. Door te kiezen voor Lawbooks kies je voor kwaliteit en ga je zelfverzekerd het tentamen in. Al duizenden studenten gingen je voor!

Kies je jaarlaag

Bachelor Jaar 1 →

Bachelor Jaar 2 →

Bachelor Jaar 3 →

Verkooppunt

Multicopy

Drift 5 (tegenover Coffeebar Ludwig)

3512 BP Utrecht

Ma - vr: 9:00 - 17:30 uur

Abonnement

Sluit een abonnement af op Lawbooks en profiteer van de meeste korting. Klik hier voor meer informatie over het abonnement. 

dom-895938_1920.jpg

UNIVERSITEIT

UTRECHT

SAMEN NAAR DE TOP
DE VOORDELEN
VAN LAWBOOKS.

Doordat Lawbooks exclusief samenvattingen schrijft voor Rechtsgeleerdheid  kunnen wij de beste kwaliteit bieden en onze samenvattingen up-to-date houden. De Lawbooks is niet alleen de best verkochte samenvatting, maar ook het meest volledig en bevat onder meer:

  • De voorgeschreven literatuur uit het boek;

  • De extra literatuur (de losse juridische artikelen);

  • Arrestanalyses (samenvattingen van de jurisprudentie);

  • Handige stappenplannen;

  • Tips & Tricks van ouderejaars; en

  • Gratis toegang tot de nagekeken antwoorden van de werkgroepopdrachten.

Ook hebben we handige oefenpakketten met oefenvragen die gebaseerd zijn op oude tentamenvragen. De vragen zijn uiteraard voorzien van het juiste antwoord en van een toelichting indien nodig

Lawboosk Reading Summary-min.png
Coffee koffie png
Background samenvattingen .jpg

Sluit een abonnement af op Lawbooks en bespaar tientallen euro's op jaarbasis! Kijk voor meer info en voor alle voordelen bij je jaarlaag.

DSC00853-min.jpg
JOIN THE
COMMUNITY

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door lid te worden van de Lawbooks WhatsApp-groepen.

EERSTEJAARS

Word lid van de groep

TWEEDEJAARS

Word lid van de groep

DERDEJAARS

Word lid van de groep

DSC01536-min.jpg
DSC02184-min.jpg
DIT IS DE
TOEKOMST.

Door de coronacrisis zijn de Lawbooks op een andere manier verkrijgbaar dan je wellicht van ons gewend bent. Je kunt je Lawbooks vanaf heden op de volgende drie manieren aanschaffen. 

1 Losse samenvattingen

Je kunt alle samenvattingen los bestellen voor €7,50 per boekje via onze website. Ook kun je ze voor €7,50 per samenvatting kopen bij Multicopy Utrecht (op de Drift, tegenover Coffeebar Ludwig). 

2 Pakketten

Bestel samenvattingen als pakket en krijg korting op het totaalbedrag. Je betaalt gemiddeld €6,50 per boekje. Multicopy Utrecht heeft ook een beperkt aantal pakketten op voorraad.

3 Abonnement 

Sluit een abonnement af en krijg het gehele studiejaar alle Lawbooks die je nodig hebt gratis thuis opgestuurd. Je betaalt gemiddeld €5,50 per boekje.