LAWBOOKS IN UTRECHT

Lawbooks voorziet al 7 jaar in samenwerking met de JSVU de Utrechtse rechtenstudent van de beste samenvattingen en oefenpakketten. Door te kiezen voor Lawbooks ga je zelfverzekerd het tentamen in. Al duizenden studenten gingen je voor!

Samenvattingen & Oefenpakketten

Bestel online! →

Releasedata →

Uitwerkingen →

Verkooppunt

JSVU →

Domplein 24

3512 JE Utrecht

Korting

Krijg korting op alle Lawbooks producten met ons unieke abonnement →

UTRECHT UNIVERSITY 

SAMEN NAAR DE TOP
DE VOORDELEN
VAN HET ABONNEMENT.

Met een abonnement op Lawbooks krijg je korting op elk boekje dat je koopt, word je op de hoogte gehouden van de nieuwe releases en doe je mee met leuke acties die exclusief gelden voor abonnees. Door ons laagdrempelige abonnement kun je heel eenvoudig profiteren van de voordelen die Lawbooks te bieden heeft en ga je zorgeloos je studie door. 

JOIN THE
COMMUNITY

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door lid te worden van de Lawbooks WhatsApp-groepen.

EERSTEJAARS

Word lid van de groep

TWEEDEJAARS

Word lid van de groep

DERDEJAARS

Word lid van de groep

LOTTE ROOD
STUDENTE UU

Lawbooks is je steuntje in de rug door je een compleet pakket aan te bieden: samenvattingen en uitwerkingen in klare taal met extra tips en voorbeelden en daarnaast oefenpakketten waarmee je je kennis kunt testen. Met Lawbooks kun je gerust je tentamen ingaan!

MAURYN JONKHOUT
STUDENT RUG

Overzichtelijk, duidelijk en volledig. Dat is waar Lawbooks voor staat en tijdens mijn studie heb ik veel opgestoken van hun samenvattingen en uitwerkingen. Lawbooks is een absolute aanrader, mede door de graad van specialisatie van het bedrijf. Zij snappen het.

MR. E.J. VAN EXTER
DIRECTEUR LAWBOOKS

Door jarenlang uitstekende samenvattingen en oefenpakketten te bieden is Lawbooks een begrip geworden onder alle rechtenstudenten. Onze samenvattingen staan niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor ambitie en doorzettingsvermogen. Onze producten zijn écht je beste studievriend.

CREATED WITH LOVE. 
EXCLUSIVELY FOR
LAW STUDENTS.

© 2020 Studybooks B.V. | Alle rechten voorbehouden.