CREATED WITH LOVE. 
EXCLUSIVELY FOR
LAW STUDENTS.

© 2019 Studybooks B.V. | Alle rechten voorbehouden.

TILBURG

UNIVERSITY

ZELFVERZEKERD HET TENTAMEN IN
  • Facebook
  • Instagram

Ga je voor meer dan twee vakken samenvattingen halen? Dan is het abonnement aanbevolen!

LAWBOOKS IN TILBURG

Lawbooks heeft in de afgelopen 7 jaar al duizenden studenten voorzien van de beste samenvattingen en oefenpakketten. Daarnaast werken we vanaf heden samen met Magister JFT, de officiële faculteitsvereniging verbonden aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Tilburg University. Door te kiezen voor de kwalitatief hoogstaande producten van Lawbooks ga je zelfverzekerd het tentamen in.

Al duizenden studenten gingen je voor!

PRODUCTEN
VERKOOPPUNT

Magister JFT →

Warandelaan 2

5037 AB Tilburg

Nederland

KORTING

Krijg korting op alle Lawbooks producten met ons unieke abonnement.

Abonneren →

DE VOORDELEN
VAN HET ABONNEMENT.

Met een abonnement op Lawbooks krijg je korting op elk boekje dat je koopt, word je op de hoogte gehouden van de nieuwe releases en doe je mee met leuke acties die exclusief gelden voor abonnees. Door ons laagdrempelige abonnement kun je heel eenvoudig profiteren van de voordelen die Lawbooks te bieden heeft en ga je zorgeloos je studie door. 

SAMENVATTINGEN

Alles wat je moet weten in één boekje.

OEFENPAKKETTEN

Bereid je optimaal voor op het tentamen.

ESSENTIALS

Essentieel voor iedere rechtenstudent.

UITWERKINGEN

De antwoorden op de werkgroepopdrachten.

JOIN THE
COMMUNITY

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door lid te worden van de Lawbooks WhatsApp-groepen.

EERSTEJAARS

Word lid van de groep

TWEEDEJAARS

Word lid van de groep

DERDEJAARS

Word lid van de groep

LOTTE ROOD
STUDENTE UU

Lawbooks is je steuntje in de rug door je een compleet pakket aan te bieden: samenvattingen en uitwerkingen in klare taal met extra tips en voorbeelden en daarnaast oefenpakketten waarmee je je kennis kunt testen. Met Lawbooks kun je gerust je tentamen ingaan!

MAURYN JONKHOUT
STUDENT RUG

Overzichtelijk, duidelijk en volledig. Dat is waar Lawbooks voor staat en tijdens mijn studie heb ik veel opgestoken van hun samenvattingen en uitwerkingen. Lawbooks is een absolute aanrader, mede door de graad van specialisatie van het bedrijf. Zij snappen het.

MR. E.J. VAN EXTER
DIRECTEUR LAWBOOKS

Door jarenlang uitstekende samenvattingen en oefenpakketten te bieden is Lawbooks een begrip geworden onder alle rechtenstudenten. Onze samenvattingen staan niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor ambitie en doorzettingsvermogen. Onze producten zijn écht je beste studievriend.

OFFICIEEL DE SLIMSTE KEUZE.

De kwaliteitssamenvattingen van Lawbooks zijn gewoon verkrijgbaar bij Magister JFT, dé officiële juridische faculteitsvereniging verbonden aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van Tilburg university. Loop zelfverzekerd de tentamenzaal in met de samenvattingen van Lawbooks.