TEAM LAWBOOKS

Lawbooks is het initiatief van een groep gemotiveerde juristen die ruimte zag voor verbetering. Een team van (afgestudeerde) juristen zet zich dagelijks in om de rechtenstudie van duizenden studenten makkelijker én leuker te maken. Door hecht samen te werken, ons uitsluitend te verdiepen in lesmaterialen voor de universitaire rechtenstudie en door continu te streven naar het allerbeste voor onze klanten heeft Lawbooks in zeer korte tijd kunnen uitgroeien tot een professioneel bedrijf. Wil je ook onderdeel worden van ons team? Bekijk onze vacatures en wie weet word je onderdeel van Team Lawbooks.

MEER OVER HET BEGIN
VAN LAWBOOKS

Het witte boekje met de donkergroene letters is inmiddels een bekend en vertrouwd verschijnsel geworden bij de rechtenstudie. Wil je meer weten over hoe dit boekje is ontstaan en over hoe Lawbooks als bedrijf de afgelopen jaren is gegroeid? Lees dan snel verder over de geschiedenis en het begin van Lawbooks. 

MR. B. CONSTANTINESCU

Algemeen directeur 

Als algemeen directeur is het mijn taak om de kwaliteit van onze producten te waarborgen. Ik ben elke dag bezig met onze missie: het leveren van kwalitatief hoogstaande lesmaterialen voor de studie rechtsgeleerdheid. Daarnaast draag ik ook verantwoording voor de marketing van Lawbooks en probeer ik zoveel mogelijk zelf te schrijven.

CV

Bachelor Rechtsgeleerdheid (Toga en Notarieel) | Master Strafrecht Master Ondernemingsrecht | Minor Criminologie | IVO Rechtspraak CEO Bussora | Mentor Universiteit Utrecht | Stage Spong Advocaten Stage Simmons & Simmons

  • LinkedIn - grijze cirkel
  • Facebook
  • Instagram
MR. E.J. VAN EXTER

Uitvoerend directeur 

Als uitvoerend directeur van Lawbooks ontferm ik me over alle facetten van het bedrijf: van het schrijven van samenvattingen tot de financiën. Ik ben net als Bobby elke dag bezig met het beleid en vervul diverse taken, waaronder eindredacteur van alle aangeboden studiematerialen. Elk document wordt door mij uitvoerig gecontroleerd voordat het in de verkoop gaat. 

CV

Bachelor Bestuurs- en Organisatiewetenschap | Bachelor Rechtsgeleerdheid (toga) | Master Bestuursrecht | Bestuur Politeia

Stage Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn

  • LinkedIn - grijze cirkel
  • Facebook
TEAM LAWBOOKS

Lauri Odenkirchen LL.B.

Schrijfster samenvattingen

Lauri specialiseert zich in de eerste- en tweedejaarsvakken van de bachelorstudie en is inmiddels al jaren actief voor Lawbooks.

Laurens Dijkema

Schrijver uitwerkingen

Laurens verzorgt al drie jaar de uitwerkingen van de werkgroepopdrachten aan de UU en helpt hierbij honderden studenten met hun voorbereiding op de tentamens. 

Kim Felix

Schrijfster uitwerkingen

Kim houdt de uitwerkingen bij van de werkgroepopdrachten voor Lawbooks en maakt het verschil voor vele studenten die moeite hebben met de vragen.

Mike Haije

Schrijver samenvattingen

Mike Haije heeft een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van Lawbooks en heeft ons geholpen bij de vervaardiging van ontelbaar veel samenvattingen. 

Arlette Postma

Promoter Lawbooks

Arlette zet zich in voor Lawbooks door de rechtenstudent in aanraking te brengen met onze samenvattingen en oefenpakketten. 

Sonja Kovaleva

Promoter Lawbooks

Sonja helpt ons met de promotie van Lawbooks en zorgt er voor dat onze producten altijd aansluiten bij de wensen van onze klanten. 

Background samenvattingen .jpg
JIJ & LAWBOOKS

Lawbooks is een sociaal bedrijf en werkt samen met rechtenstudenten door heel Nederland. Wil jij het verschil maken en je medestudenten helpen bij het studeren? Word dan onderdeel van Team Lawbooks!