DE VOORDELEN VAN LAWBOOKS.

Ontdek waarom bijna alle rechtenstudenten die studeren met behulp van samenvattingen kiezen voor de samenvattingen van Lawbooks.

ALLES WAT
JE MOET WETEN.

Wij houden vast aan een paar belangrijke principes waardoor onze samenvattingen een begrip zijn geworden onder rechtenstudenten. Zo bevatten onze samenvattingen niet alleen de voorgeschreven literatuur, maar ook de jurisprudentie (inclusief de relevante rechtsoverwegingen), handige stappenplannen, tips & tricks van studenten die het vak al hebben gevolgd en een trefwoordenregister.

Daarnaast krijg je bij aankoop van een samenvatting ook digitaal toegang tot de uitwerkingen van de werkgroepopdrachten die horen bij het desbetreffende deel. Zo ga je zelfverzekerd het tentamen in.

VOORDELIG STUDEREN MET LAWBOOKS.

Wij bieden onze kwaliteitssamenvattingen aan voor slechts €7,50 per deel. In de steden waarin we samenwerken met de officiële studievereniging van de lokale rechtenfaculteit zijn onze samenvattingen nog goedkoper! Kijk bij jouw universiteit voor de exacte prijs en ontdek hoe je onze scherp geprijsde producten nog voordeliger kunt aanschaffen. 

Naar Utrecht →

Naar Tilburg →

Naar Rotterdam →

Naar Groningen →

GESCHREVEN DOOR
EXPERTS.

De samenvattingen worden op basis van strakke richtlijnen en onder toezicht van het bestuur geschreven door de meest vooraanstaande studenten en juristen. We kiezen onze schrijvers op basis van hun ervaring, cijferlijst en interesses. Elke samenvatting wordt geschreven door een student die het vak al heeft gevolgd én met een hoog cijfer heeft afgerond. Deze student weet precies wat de valkuilen zijn en waar de focus op ligt. Daarnaast wordt elke samenvatting nagekeken door drie afzonderlijke personen. Zo kunnen we de kwaliteit blijven waarborgen. Dat is wel zo fijn! 

Ontmoet het team →

VERANTWOORD STUDEREN

Onze samenvattingen worden uitsluitend gedrukt op papier dat goedgekeurd is door het Forest Stewardship Council (FSC), een internationale non-profitorganisatie. Het FSC zorgt ervoor dat de bossen op onze wereld door verantwoord bosbeheer behouden kunnen blijven.

MAATWERK.
ELKE KEER WEER.

Elke samenvatting die wij maken is écht maatwerk. De samenvattingen en de onderdelen daarvan worden afgestemd op de aard en het niveau van het betreffende vak en van de huidige jaargang. Zo bevatten lastige arresten meer rechtsoverwegingen dan de eenvoudige arresten en worden ingewikkelde leerstukken uitgebreider uitgelegd dan makkelijkere. Daarnaast zijn onze samenvattingen ook altijd up-to-date en worden ze altijd aangepast naar de meest recente druk van het betreffende boek. Hierdoor weet je zeker dat de samenvatting die je leest precies past bij het vak dat jij nu volgt. 

TOTE BAG

Bijna net zo populair als de samenvattingen zelf: de Lawbooks Tote Bag. We delen ze aan het begin van elk studiejaar gratis uit voor hoorcolleges en bij de verenigingen waarmee wij samenwerken. De Tote Bag is gevuld met onder meer een Lawbooks demo-samenvatting, een pen en een coupon voor de Essentials. Heb jij er al een kunnen bemachtigen?

KLAAS & WILLEM
JE STUDIEVRIENDEN

De wereld van het recht kan zo nu en dan zeer theoretisch zijn en het bevat leerstukken die pas duidelijk worden zodra ze in de praktijk worden toegepastAan de hand van sprekende voorbeelden worden deze vage leerstukken verduidelijkt. Klaas en Willem spelen in deze voorbeelden telkens de hoofdrol. 

OFFICIEEL DE SLIMSTE KEUZE.

De kwaliteitssamenvattingen van Lawbooks zijn verkrijgbaar bij verschillende studieverenigingen die officieel verbonden zijn aan de desbetreffende universiteit. 

UTRECHT

JSVU →

GRONINGEN

JFV GRONINGEN →

TILBURG

MAGISTER JFT→

CREATED WITH LOVE. 
EXCLUSIVELY FOR
LAW STUDENTS.

© 2020 Studybooks B.V. | Alle rechten voorbehouden.