CREATED WITH LOVE. 
EXCLUSIVELY FOR
LAW STUDENTS.

© 2019 Studybooks B.V. | Alle rechten voorbehouden.

ERASMUS UNIVERSITEIT

ROTTERDAM 

SAMEN NAAR DE TOP
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Gebruik bij het afrekenen de code lawbooks20 en krijg 20% korting op je bestelling. Bestel samenvattingen →

DE VOORDELEN
VAN LAWBOOKS

Lawbooks heeft in de afgelopen 7 jaar al duizenden studenten voorzien van de beste studiematerialen. Wij leggen ons volledig toe op de vervaardiging van samenvattingen en dit doen wij alleen voor de universitaire studie Rechtsgeleerdheid. Door deze unieke specialisatie kunnen wij de beste kwaliteit bieden en zijn onze producten altijd up-to-date. Bestel je samenvattingen eenvoudig online en krijg ze thuisgestuurd! Met Lawbooks loop je zelfverzekerd de tentamenzaal in.

SAMENVATTINGEN

Alles wat je moet weten in één boekje.

UITWERKINGEN

De antwoorden op de werkgroepopdrachten.

JOIN THE
COMMUNITY

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door lid te worden van de Lawbooks WhatsApp-groepen.

EERSTEJAARS

Word lid van de groep

TWEEDEJAARS

Vanaf studiejaar 2020 - 2021

DERDEJAARS

Vanaf studiejaar 2020 - 2021

LOTTE ROOD
STUDENTE UU

Lawbooks is je steuntje in de rug door je een compleet pakket aan te bieden: samenvattingen en uitwerkingen in klare taal met extra tips en voorbeelden. Lawbooks heeft mij het afgelopen jaar enorm geholpen bij het studeren. Ik kan het alle rechtenstudenten aanbevelen.

MAURYN JONKHOUT
STUDENT RUG

Overzichtelijk, duidelijk en volledig. Dat is waar Lawbooks voor staat en tijdens mijn studie heb ik veel opgestoken van hun samenvattingen en uitwerkingen. Lawbooks is een absolute aanrader, mede door de graad van specialisatie van het bedrijf. Zij snappen het.

MR. E.J. VAN EXTER
DIRECTEUR LAWBOOKS

Door jarenlang uitstekende samenvattingen te bieden is Lawbooks een begrip geworden onder alle rechtenstudenten. Onze producten staan niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor ambitie en doorzettingsvermogen. Onze producten zijn écht je beste studievriend.

MEER LAWBOOKS?

Heb je behoefte aan nog meer studiehulp? Neem dan een kijkje in onze Essentials. Momenteel hebben wij alleen Essentials voor Strafrecht maar er zullen meer Essentials verschijnen in de loop van dit studiejaar.