SAMEN.

EEN VERSCHIL

MAKEN.

MULTICOPY UTRECHT CENTRUM

Beschrijving

Multicopy Utrecht Centrum is al lang niet meer alleen de copyshop en sneldrukkerij van jaren geleden. Zij maken en beheren je huisstijl, ze personaliseren direct mailings, regelen

e-mailcampagnes, maken websites en apps, drukken, printen en leveren promotionele artikelen, bedrijfskleding en meer. Multicopy Utrecht Centrum adviseert, bedenkt, maakt en regelt (bijna) alle communicatie voor kleine en middelgrote bedrijven in de regio Groot Utrecht en Nieuwegein. Ook printen zij al jaren de Lawbooks samenvattingen.

Adres

Drift 5

3512 BP Utrecht

Openingstijden

M - V 9:00 - 17:30 uur

Z - Z gesloten

JFV GRONINGEN

Beschrijving

De Juridische Faculteitsvereniging Groningen (JFV) is in mei 1908 opgericht. Tijdens de 20e lustrumviering is door dhr. Wallage een Koninklijke Erepenning toegekend aan de JFV wegens het honderdjarig bestaan van de vereniging. In 1908 was de JFV een kleine vereniging met weinig leden, nu is zij uitgegroeid tot een van de grootste verenigingen in Groningen met ongeveer 2500 leden. Tevens behoort de JFV tot de grootste en meest professionele juridische faculteitsverenigingen van Nederland. 

Adres

Uurwerkersgang 10A

9712 EJ Groningen

Openingstijden

M - V 12:00 - 14:00 uur

Z - Z gesloten

Contact

www.jfvgroningen.nl

050 - 3635783

MAGISTER JFT

Beschrijving

Magister JFT is de juridische faculteitsvereniging van Tilburg Law School, actief sinds het collegejaar 2003 - 2004. De vereniging wil een bijdrage leveren aan het studentenleven aan de rechtenfaculteit van Tilburg in de breedste zin des woords.

Dit betekent onder andere dat Magister JFT ten doel heeft studenten, docenten en de praktijk van het recht dichter bij elkaar te brengen. Ze nodigt iedereen uit deel te nemen aan zowel inhoudelijke als sociale activiteiten, zoals de verschillende studiereizen en de Juridische Bedrijvendagen Tilburg. Ook kun je bij Magister terecht voor de Lawbooks samenvattingen. 

Adres

Warandelaan 2 

5037 AB Tilburg

Openingstijden

Zie website Magsiter voor meer informatie.

Contact

www.magisterjft.nl

013 - 4668073

Logo-Magister-JFT-groot.jpg
COFFEEBAR LUDWIG

Beschrijving

Coffeebar Ludwig is gevestigd in een monumentaal pand aan het Janskerkhof te Utrecht. Midden in het Universiteitskwartier en op loopafstand van het centrum van Utrecht. Ludwig serveert koffie van het internationaal bekende merk Illy en maakt graag het verschil tussen een alledaags kopje koffie en een smaaksensatie die geen zintuig onberoerd laat. Wil je zelf bij Ludwig aan de slag? Grijp dan NU je kans op de gezelligste baan in Utrecht! Ben jij altijd jezelf, woonachtigen Utrecht en ben je 12 - 16 uur per week beschikbaar? Mail dan zo snel mogelijk naar info@ludwig-coffeebar.nl

Adres

Drift 9

3512 BR Utrecht

Korting

Op vertoon van een samenvatting met Ludwig logo krijg je 10% korting op je bestelling.

IMG_1399.PNG
BUSSORA

Beschrijving

Bussora maakt horloges die geïnspireerd zijn op de polshorloges die gedragen werden door piloten aan het begin van de 20ste eeuw. Door gebruik te maken van kwalitatief hoogstaande materialen, een uniek retrodesign en geslaagde kleurcombinaties heeft Bussora onderscheidende horloges weten te creëren die verkocht worden voor een zeer schappelijke prijs. Het woord 'Bussora' is een contaminatie van de Italiaanse woorden 'bussola' (kompas) en 'ora' (uur) en verwijst hiermee naar de twee instrumenten die de eerste piloten gebruikten om te navigeren. 

Adres

Steynlaan 70 

3701 EJ Zeist

Korting

Bestel een horloge op bussora.com en gebruik de code Lawbooks30 om 30% korting te krijgen. 

BOB BECKERS

Beschrijving

Bob Beckers, geboren en getogen in Heerlen (Limburg) is een vooraanstaande rechtenstudent, fotograaf, wereldreiziger en partner van Lawbooks. Bob specialiseert zich in fotografie en film en is verantwoordelijk voor bijna al het beeldmateriaal van Lawbooks. Door te spelen met het licht, de compositie en de scherptediepte weet Bob unieke beelden te creëren die er niet alleen goed uitzien, maar ook meer vertellen over het verhaal erachter. Zijn werk is één met zijn motto: Creating Stories

Contact

www.bobbeckers.com

Instagram: @bobbeckers

Bob Beckers Creating Stories-min.png
AD INFORMANDUM

Beschrijving

Kun jij ook geen genoeg krijgen van het strafrecht? Schrijf je dan nu in bij Ad Informandum, dé studievereniging voor strafrecht en criminologie van Utrecht! Met ruim 500 leden en veel commissies waar je deel van uit kunt maken is een lidmaatschap bij Ad Informandum de perfecte toevoeging aan jouw rechtenstudie. We organiseren inhoudelijke activiteiten zoals symposia en pleittrainingen, maar ook sociale activiteiten zoals borrels, excursies en buitenlandreizen! Kijk voor meer informatie op onze website!

Adres

Janskerkhof 2-3a

3512BK Utrecht

Korting

Leden van Ad Informandum krijgen korting op hun Lawbooks!

Adinfogala.jpg
Background samenvattingen .jpg
PARTNER WORDEN?

Steun Lawbooks in haar missie en bereik tegelijkertijd duizenden rechtenstudenten door heel Nederland. Word partner van Lawbooks en begin met adverteren. Zit je bijvoorbeeld in het bestuur van een studievereniging en wil je Lawbooks verkopen? Neem ook dan contact met ons op!