Milou Team Lawbooks-min.jpg

Lawbooks.
Je beste studievriend. 

Lawbooks is het initiatief van een groep gemotiveerde juristen die ruimte zag voor verbetering. Wij leggen ons volledig toe op de vervaardiging van studie-ondersteunende lesmaterialen voor Rechtsgeleerdheid. Door deze unieke specialisatie heb je altijd gegarandeerd de beste kwaliteit. De zorg die Lawbooks heeft voor haar producten komt terug in elk detail: van de pagina-indeling tot het gekozen lettertype. Elk boekje is maatwerk.

Adverteer en word gezien door duizenden.

Promoot je merk, kroeg, bedrijf, vereniging of kantoor met Lawbooks en bereik duizenden universitaire rechtenstudenten door heel Nederland. Bij Lawbooks kun je jouw product of dienst op oneindig veel manieren onder de aandacht brengen bij een gerichte en duidelijk afgebakende doelgroep. Ook staan wij open voor jouw ideeën en kunnen we samen sparren over de wijze waarop je jouw publiek het beste kan bereiken.

MockUpAchterkantAdvertentie-min.png

Contact

Heb je een vraag over onze producten? Of wil je meer weten over Lawbooks? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd voor je klaar en we proberen je zo snel mogelijk te woord te staan.