DSC01279-min_edited.jpg

LAWBOOKS

JE BESTE STUDIEVRIEND 

Lawbooks is het initiatief van een groep gemotiveerde juristen die ruimte zag voor verbetering. Wij leggen ons volledig toe op de vervaardiging van studie-ondersteunende lesmaterialen voor rechtsgeleerdheid. Door deze unieke specialisatie heb je altijd gegarandeerd de beste kwaliteit. De zorg die Lawbooks heeft voor haar producten komt terug in elk detail: van de pagina-indeling tot het gekozen lettertype. Elk boekje is maatwerk.

ONZE PARTNERS

We werken samen met verschillende bedrijven en verenigingen om de kwaliteit van onze producten te waarborgen en de beleving van Lawbooks te garanderen. Maak kennis met onze partners.

WORD GEZIEN DOOR DUIZENDEN

Promoot je merk, kroeg, bedrijf, vereniging of kantoor met Lawbooks en bereik duizenden universitaire rechtenstudenten door heel Nederland. Bij Lawbooks kun je jouw product of dienst op oneindig veel manieren onder de aandacht brengen bij een gerichte en duidelijk afgebakende doelgroep. Ook staan wij open voor jouw ideeën en kunnen we samen sparren over de wijze waarop je jouw publiek het beste kan bereiken.

Background samenvattingen .jpg
CONTACT

Heb je een vraag over onze producten? Of wil je meer weten over Lawbooks? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd voor je klaar en we proberen je zo snel mogelijk te woord te staan. 

CREATED WITH LOVE. 
EXCLUSIVELY FOR
LAW STUDENTS.
  • Facebook
  • Instagram
SHOP

Waterigeweg 1

3703 CK Zeist

+31 6 25 21 47 37

info@lawbooks.nl

Ma - vr: 9:00 - 17:00 uur

© 2020 Studybooks B.V. | Alle rechten voorbehouden.