OEFENING BAART HOGE CIJFERS.

Bereid je optimaal voor op het tentamen met representatieve oefenvragen gebaseerd op oude tentamenvragen. 

JE GAAT HET LICHT ZIEN.

Door te oefenen met representatieve oefenvragen ga je het licht zien. Je leert hoe je de stof die je net hebt gestampt in de praktijk moet toepassen. Ze ontdek je wanneer je welke leerstukken moet gebruiken en welke onderdelen van belang zijn voor het tentamen. Onze oefenvragen zijn gebasseerd op oude tentamenvragen en oude werkgroepvragen. De schrijver heeft een selectie gemaakt van deze vragen en ze aangepast naar de stof die jij moet kennen voor het tentamen. Daarnaast zijn de vragen ook in een Lawbooks jasje gestoken: zo krijg je regelmatig leuke casus met Klaas & Willem in de hoofdrol.

Bekijk releasedata →

ZEER VOORDELIG MET 
ABONNEMENT.

Wij bieden onze oefenpakketten aan voor slechts €7,50 per deel. In de steden waarin we samenwerken met de officiële studievereniging van de lokale rechtenfaculteit zijn onze oefenpakketten nog goedkoper! Kijk bij jouw universiteit voor de exacte prijs en ontdek hoe je onze scherp geprijsde producten nog voordeliger kunt aanschaffen. 

Naar Utrecht →

Naar Tilburg →

Naar Rotterdam →

Naar Groningen →

MEESTERS.
IN HET RECHT. 

Elk oefenpakket wordt van kaft tot achterzijde samengesteld door één ouderejaarsstudent die het desbetreffende vak met vlag en wimpel heeft gehaald of een afgestudeerde jurist die meester is in het betreffende rechtsgebied. Hij of zij maakt een zorgvuldige afweging van de vragen en baseert de oefenvragen uit het oefenpakket op oude tentamenvragen en soortgelijke werkgroepopdrachten. 

Ontmoet het team →

VERANTWOORD STUDEREN

Onze oefenpakketten worden uitsluitend gedrukt op papier dat goedgekeurd is door het Forest Stewardship Council (FSC), een internationale non-profitorganisatie. Het FSC zorgt ervoor dat de bossen op onze wereld door verantwoord bosbeheer behouden kunnen blijven.

MAATWERK.
ELKE KEER WEER.

Elk oefenpakket is nauwkeurig afgestemd op het tentamen en de vraagstelling. Bevat het eindtentamen bijvoorbeeld alleen maar meerkeuzevragen? Dan zal een oefenpakket ook alleen maar meerkeuzevragen bevatten. Zo weet je zeker dat je op de juiste manier oefent. Ook houden wij bij de vervaardiging van de oefenpakketten rekening met eventuele deeltentamens. Wij maken in het oefenpakket een onderscheid tussen de vragen die je kunt verwachten op het deeltentamen en de vragen die je kunt krijgen op het eindtentamen. 

MAAK JEZELF
TROTS

De theorie begrijpen is één ding, maar het kunnen toepassen is een verhaal apart. Het belang van oefenen met representatief lesmateriaal mag derhalve niet worden onderschat. Met een oefenpakket vol vragen loop je zelfverzekerd de tentamenzaal in. Als een koning.

Vraag 1

Beantwoord de volgende vraag:

"Hoe weet ik of ik het juiste antwoord heb gegeven op iedere vraag?"

Antwoord

Achterin elk oefenpakket vind je de juiste antwoorden op de oefenvragen en soms zijn de antwoorden zelfs voorzien van een toelichting. Hiermee kun je jouw eigen antwoorden nakijken en leer je welke elementen je op het tentamen bij de beantwoording van de vragen moet noemen om in aanmerking te komen voor de volle punten. 

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

OFFICIEEL DE SLIMSTE KEUZE.

De kwaliteitssamenvattingen van Lawbooks zijn verkrijgbaar bij verschillende studieverenigingen die officieel verbonden zijn aan de desbetreffende universiteit. 

UTRECHT

JSVU →

CREATED WITH LOVE. 
EXCLUSIVELY FOR
LAW STUDENTS.

© 2020 Studybooks B.V. | Alle rechten voorbehouden.