JSVU& 
LAWBOOKS

De samenvattingen van Lawbooks zijn exclusief verkrijgbaar in de Studiewinkel van de JSVU, de Juridische Studentenvereniging te Utrecht. De JSVU is de officiële onafhankelijke departementsvereniging van het departement Rechtsgeleerdheid van Universiteit Utrecht. De vereniging is opgericht op 2 februari 1968 en is met ruim 3.500 leden een van de grootste en meest professionele studieverenigingen van Nederland.

HET ABONNEMENT.
EXCLUSIEF BIJ DE JSVU.

Het abonnement op de Lawbooks samenvattingen kan exclusief worden afgesloten in de JSVU Studiewinkel. Met een abonnement krijg je niet alleen korting op elk boekje dat je koopt, maar word je ook op de hoogte gehouden van de nieuwe releases en doe je mee met acties die exclusief gelden voor abonnees. Een abonnement kost maar €9,95 per jaar en wordt niet automatisch verlengd. 

OVER DE JSVU

Adres

Domplein 24

3512 JE Utrecht

Nederland

Openingstijden

M - V 14:00 - 16:00

Z & Z Gesloten

Contact

030 - 240 0811

bestuur@jsvu.nl

OFFICIEEL DE SLIMSTE KEUZE.

De kwaliteitssamenvattingen van Lawbooks zijn al zes jaar verkrijgbaar bij de JSVU, de Juridische Studenten Vereniging te Utrecht. De JSVU is de officiële, onafhankelijke departementsvereniging van het departement Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Utrecht.  

CREATED WITH LOVE. 
EXCLUSIVELY FOR
LAW STUDENTS.

© 2020 Studybooks B.V. | Alle rechten voorbehouden.