CREATED WITH LOVE. 
EXCLUSIVELY FOR
LAW STUDENTS.

© 2019 Studybooks B.V. | Alle rechten voorbehouden.

JIJ & LAWBOOKS

Lawbooks werkt graag samen met gemotiveerde studenten die ons willen helpen bij het realiseren van ons doel: zoveel mogelijk rechtenstudenten helpen met hun studie. We zijn bijna altijd op zoek naar studenten die bereid zijn samenvattingen te schrijven, studenten die de uitwerkingen van de werkgroepopdrachten willen bijhouden of studenten die ons kunnen helpen met reclame maken. Kijk welke rol bij jou past en solliciteer direct via onze site. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

SAMEN.

EEN VERSCHIL MAKEN. 

SCHRIJVER
WORDEN

Als schrijver vervaardig je samenvattingen voor Lawbooks. In overleg met het bestuur schrijf jij samenvattingen voor vakken die je al hebt gevolgd.

UITWERKINGEN
MAKEN

Door de uitwerkingen van de werkgroepopdrachten bij te houden help je honderden studenten bij het studeren voor de tentamens.

AMBASSADEUR
WORDEN

Als ambassadeur van Lawbooks is het jouw taak om Lawbooks onder de aandacht te brengen van je vrienden en studiegenoten en ze bekend te maken met onze producten

INFLUENCER
WORDEN

Als influencer is het aan jou om de online verkopen van onze producten te stimuleren in ruil voor een commissie. We zoeken alleen influencers in Rotterdam.

CONTACT

Heb je een vraag over hoe het is om te werken voor Lawbooks? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd voor je klaar en we proberen je zo snel mogelijk te woord te staan.