JFV GRONINGEN
LAWBOOKS

De samenvattingen van Lawbooks zijn exclusief verkrijgbaar in de Studiewinkel van JFV Groningen, de Juridische Faculteitsvereniging Groningen. De JFV is de officiële studievereniging van het departement Rechtsgeleerdheid van de RUG. De vereniging is in mei 1908 opgericht en is met ruim 2.500 leden een van de grootste verenigingen van Groningen en een van de meest professionele studieverenigingen van Nederland.

Naar website JFV →

ZEER VOORDELIG
VOOR LEDEN VAN JFV

De Lawbooks samenvattingen en oefenpakketten zijn speciaal voor leden van JFV Groningen vlijmscherp geprijsd. Als lid van de JFV betaal je voor één boekje slechts €4,99 in plaats van de gebruikelijke €7,50. Als lid van de JFV krijg je dus maar liefst €2,50 korting op elk boekje dat je koopt! Het lidmaatschap van de JFV biedt uiteraard nog vele andere voordelen. Kijk voor meer informatie op de site van de JFV. Tot snel in de JFV Studiewinkel!

OVER DE JFV

Adres Studiewinkel

Uurwerkersgang 10A

9712 EJ Groningen

Nederland

Openingstijden

M - V 12:00 - 14:00

Z & Z Gesloten

Contact

050 318 90 77

studiefaciliteiten@jfvgroningen.nl

OFFICIEEL DE SLIMSTE KEUZE.

De kwaliteitssamenvattingen van Lawbooks zijn gewoon verkrijgbaar bij JFV Groningen, de Juridische Faculteitsvereniging Groningen. De JFV is de officiële studievereniging van het departement Rechtsgeleerdheid van de RUG.  

Naar website JFV →

CREATED WITH LOVE. 
EXCLUSIVELY FOR
LAW STUDENTS.

© 2020 Studybooks B.V. | Alle rechten voorbehouden.