JFV Rood achtergrond.jpg
WORD LID VAN DE JFV EN PROFITEER VAN KORTING.

De Juridische Faculteitsvereniging Groningen (JFV) is met bijna 3.000 leden een van de grootste én meest professionele faculteitsverenigingen van Nederland.

Als lid van de JFV kun je meedoen met de verschillende activiteiten die de vereniging te bieden heeft en krijg je onder meer korting op je studieboeken. Daarnaast krijgen alleen leden van de JFV korting op Lawbooks! Leden betalen slechts €4,99 voor een Lawbooks samenvatting/oefenpakket in de JFV Studiewinkel! Tel uit je winst!*

Ben je nog geen lid? Klik op de knop hieronder en geniet van de voordelen die het JFV lidmaatschap te bieden heeft.

 * Korting is alleen van toepassing in de JFV Studiewinkel. Voor online bestellingen geldt het normale tarief, ook voor leden.

ab019e62-f4c5-4460-9992-63a90e8e2d4e.jpg
magazine-jfv-groningen-logo-navigatie-3.

UURWERKERSGANG 10A

JFV GRONINGEN
& LAWBOOKS
Lawbooks Summaries Samenvattingen Oefenvragen

De samenvattingen van Lawbooks zijn exclusief verkrijgbaar in de Studiewinkel van JFV Groningen, de Juridische Faculteitsvereniging Groningen, en in onze webshop. De JFV is de officiële studievereniging van het departement Rechtsgeleerdheid van de RUG. Tevens behoort de JFV tot de grootste en meest professionele juridische faculteitsverenigingen van Nederland. Lid zijn van de JFV heeft veel voordelen: je krijgt korting op boeken, korting samenvattingen en toegang tot de leukste evenementen.

Naar website JFV

thumbnail_DSC_0872.jpg
OVER DE JFV

Adres Studiewinkel

Uurwerkersgang 10A

9712 EJ Groningen

Nederland

Openingstijden

M - V 12:00 - 14:00

Z & Z Gesloten

Contact

050 318 90 77

jfv@jfvgroningen.nl

IMG_1264 2-min.jpg
JFV Rood achtergrond.jpg
OFFICIEEL DE SLIMSTE KEUZE.

De kwaliteitssamenvattingen van Lawbooks zijn gewoon verkrijgbaar bij JFV Groningen, de Juridische Faculteitsvereniging Groningen. De JFV is de officiële studievereniging van het departement Rechtsgeleerdheid van de RUG.  

Naar website JFV →