CREATED WITH LOVE. 
EXCLUSIVELY FOR
LAW STUDENTS.

© 2019 Studybooks B.V. | Alle rechten voorbehouden.

INFLUENCER
WORDEN

Als influencer is het jouw taak om Lawbooks onder de aandacht te brengen bij je vrienden en studiegenoten. Het zijn van een influencer houdt in dat je Lawbooks promoot en er ook daadwerkelijk voor zorgt dat de onlineverkoop stijgt. Je ontvangt je eigen unieke kortingscode die je kunt uitdelen aan studiegenoten en iedere keer dat een product gekocht wordt met jouw kortingscode ontvang je daar commissie voor. Door je unieke code onder zoveel mogelijk studenten te verspreiden verdien je natuurlijk meer. Als influencer heb je alles in eigen hand. Ga jij veel reclame maken?

OMSCHRIJVING 
WERKZAAMHEDEN

Als influencer is het jouw taak om Lawbooks bij zoveel mogelijk vrienden en studenten onder de aandacht te brengen. Je bent volledig vrij in de wijze waarop je dit doet. Vanuit Lawbooks ontvang je promotiematerialen zoals flyers en folders die je hierbij helpen.

VERGOEDING & OVEREENKOMST

Lawbooks gaat uitdrukkelijk géén arbeidsovereenkomst aan maar een overeenkomst tot opdracht in de zin van artikel 7:400 BW. Als influencer ontvang je per verkocht product een vast bedrag aan commissie. 

WIE WIJ 
ZOEKEN?

Wij zijn uitsluitend op zoek naar influencers in Rotterdam.

BESCHIKBARE
VACATURES

We zijn op zoek naar een eerstejaarsstudent(e) die Lawbooks wil promoten bij zijn of haar vrienden en studiegenoten in ruil voor een vast bedrag per verkocht product. 

INFLUENCER ROTTERDAM

SOLLICITATIE
FORMULIER
CONTACT

Heb je een vraag over onze producten? Of wil je meer weten over Lawbooks? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd voor je klaar en we proberen je zo snel mogelijk te woord te staan.