JFV Rood achtergrond.jpg
LAWBOOKS & JFV GRONINGEN

Lawbooks werkt al twee jaar samen met JFV Groningen om de Groningse rechtenstudent te voorzien van de beste samenvattingen en oefenpakketten. Door te kiezen voor de producten van Lawbooks ga je zelfverzekerd het tentamen in. Al duizenden studenten gingen je voor!

ab019e62-f4c5-4460-9992-63a90e8e2d4e.jpg

RIJKSUNIVERSITEIT

GRONINGEN 

SAMEN NAAR DE TOP
DE VOORDELEN
VAN LAWBOOKS.

Doordat Lawbooks exclusief samenvattingen schrijft voor Rechtsgeleerdheid  kunnen wij de beste kwaliteit bieden en onze samenvattingen up-to-date houden. De Lawbooks is niet alleen de best verkochte samenvatting, maar ook het meest volledig en bevat onder meer:

  • De voorgeschreven literatuur uit het boek;

  • De extra literatuur (de losse juridische artikelen);

  • Arrestanalyses (samenvattingen van de jurisprudentie);

  • Handige stappenplannen;

  • Tips & Tricks van ouderejaars; en

  • Gratis toegang tot de nagekeken antwoorden van de werkgroepopdrachten.

Ook hebben we handige oefenpakketten met oefenvragen die gebaseerd zijn op oude tentamenvragen. De vragen zijn uiteraard voorzien van het juiste antwoord en van een toelichting indien nodig

Lawboosk Reading Summary-min.png
Coffee koffie png
JOIN THE
COMMUNITY

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door lid te worden van de Lawbooks WhatsApp-groepen.

EERSTEJAARS

Word lid van de groep

TWEEDEJAARS

Word lid van de groep

DERDEJAARS

Word lid van de groep

DSC01780-min.jpg
DSC04784-min.jpg
LOTTE ROOD
STUDENTE UU

Lawbooks is je steuntje in de rug door je een compleet pakket aan te bieden: samenvattingen en uitwerkingen in klare taal met extra tips en voorbeelden en daarnaast oefenpakketten waarmee je je kennis kunt testen. Met Lawbooks kun je gerust je tentamen ingaan!

MAURYN JONKHOUT
STUDENT RUG

Overzichtelijk, duidelijk en volledig. Dat is waar Lawbooks voor staat en tijdens mijn studie heb ik veel opgestoken van hun samenvattingen en uitwerkingen. Lawbooks is een absolute aanrader, mede door de graad van specialisatie van het bedrijf. Zij snappen het.

MR. E.J. VAN EXTER
DIRECTEUR LAWBOOKS

Door jarenlang uitstekende samenvattingen en oefenpakketten te bieden is Lawbooks een begrip geworden onder alle rechtenstudenten. Onze samenvattingen staan niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor ambitie en doorzettingsvermogen. Onze producten zijn écht je beste studievriend.