CREATED WITH LOVE. 
EXCLUSIVELY FOR
LAW STUDENTS.

© 2019 Studybooks B.V. | Alle rechten voorbehouden.

RIJKSUNIVERSITEIT

GRONINGEN 

SAMEN NAAR DE TOP
  • Facebook
  • Instagram

Tip van Lawbooks Reserveer via de website van JFV Groningen de gewenste samenvattingen en oefenpakketten om zeker te zijn van een exemplaar!

LAWBOOKS IN GRONINGEN

Lawbooks heeft in de afgelopen 7 jaar al duizenden studenten voorzien van de beste samenvattingen en oefenpakketten. Daarnaast werken we vanaf heden samen met JFV Groningen, de officiële Juridische Faculteitsvereniging van de Rijksuniversiteit Groningen. Door te kiezen voor de kwalitatief hoogstaande producten van Lawbooks ga je zelfverzekerd het tentamen in.

Al duizenden studenten gingen je voor!

PRODUCTEN
VERKOOPPUNT

JFV GRONINGEN

Uurwerkersgang 10A

9712 EJ Groningen

Nederland

KORTING

Met een Lawbooks voucher krijg je 10% korting op je eerste aankoop.

DE VOORDELEN
VAN LAWBOOKS.

Lawbooks legt zich al jaren exclusief toe op de vervaardiging van samenvattingen en oefenpakketten voor de studie Rechtsgeleerdheid. Door deze unieke specialisatie kunnen wij de beste kwaliteit bieden en kunnen we onze samenvattingen altijd up-to-date houden. Daarnaast werken we samen met JFV Groningen. Al onze producten zijn bij de JFV verkrijgbaar voor een vlijmscherpe prijs. Voor een samenvatting of oefenpakket betaal je maar €4,99! Onze samenvattingen zijn niet alleen inhoudelijk het meest compleet, maar ook nog eens de voordeligste. Loop ook zelfverzekerd de tentamenzaal in, met Lawbooks.

SAMENVATTINGEN

Alles wat je moet weten in één boekje.

OEFENPAKKETTEN

Bereid je optimaal voor op het tentamen.

ESSENTIALS

Essentieel voor iedere rechtenstudent.

UITWERKINGEN

De antwoorden op de werkgroepopdrachten.

JOIN THE
COMMUNITY

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door lid te worden van de Lawbooks WhatsApp-groepen.

EERSTEJAARS

Word lid van de groep

TWEEDEJAARS

Word lid van de groep

DERDEJAARS

Word lid van de groep

LOTTE ROOD
STUDENTE UU

Lawbooks is je steuntje in de rug door je een compleet pakket aan te bieden: samenvattingen en uitwerkingen in klare taal met extra tips en voorbeelden en daarnaast oefenpakketten waarmee je je kennis kunt testen. Met Lawbooks kun je gerust je tentamen ingaan!

MAURYN JONKHOUT
STUDENT RUG

Overzichtelijk, duidelijk en volledig. Dat is waar Lawbooks voor staat en tijdens mijn studie heb ik veel opgestoken van hun samenvattingen en uitwerkingen. Lawbooks is een absolute aanrader, mede door de graad van specialisatie van het bedrijf. Zij snappen het.

MR. E.J. VAN EXTER
DIRECTEUR LAWBOOKS

Door jarenlang uitstekende samenvattingen en oefenpakketten te bieden is Lawbooks een begrip geworden onder alle rechtenstudenten. Onze samenvattingen staan niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor ambitie en doorzettingsvermogen. Onze producten zijn écht je beste studievriend.

OFFICIEEL DE SLIMSTE KEUZE.

De kwalitatief hoogstaande samenvattingen en oefenpakketten van Lawbooks zijn gewoon verkrijgbaar bij JFV Groningen. De JFV is de officiële juridische faculteitsvereniging van de Rijksuniversiteit Groningen. Door deze samenwerking kunnen we je de beste samenvattingen bieden voor de laagste prijs.