LAWBOOKS IN GRONINGEN

Lawbooks werkt samen met JFV Groningen om de Groningse rechtenstudent te voorzien van de beste samenvattingen en oefenpakketten. Door te kiezen voor de producten van Lawbooks ga je zelfverzekerd het tentamen in. Al duizenden studenten gingen je voor!

Samenvattingen & Oefenpakketten

Bestel online! →

Releasedata →

Uitwerkingen →

Verkooppunt

JFV Groningen →

Uurwerkersgang 10A

9712 EJ Groningen

Korting

Als lid van de JFV krijg je korting op al onze producten. Word lid! →

RIJKSUNIVERSITEIT

GRONINGEN 

SAMEN NAAR DE TOP
DE VOORDELEN
VAN LAWBOOKS.

Lawbooks legt zich al jaren exclusief toe op de vervaardiging van samenvattingen en oefenpakketten voor de studie Rechtsgeleerdheid. Door deze unieke specialisatie kunnen wij de beste kwaliteit bieden en kunnen we onze samenvattingen altijd up-to-date houden. Daarnaast werken we samen met JFV Groningen. Al onze producten zijn bij de JFV verkrijgbaar voor een vlijmscherpe prijs. Voor een samenvatting of oefenpakket betaal je maar €4,99! Onze samenvattingen zijn niet alleen inhoudelijk het meest compleet, maar ook nog eens de voordeligste. Loop ook zelfverzekerd de tentamenzaal in, met Lawbooks.

JOIN THE
COMMUNITY

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door lid te worden van de Lawbooks WhatsApp-groepen.

EERSTEJAARS

Word lid van de groep

TWEEDEJAARS

Word lid van de groep

DERDEJAARS

Word lid van de groep

LOTTE ROOD
STUDENTE UU

Lawbooks is je steuntje in de rug door je een compleet pakket aan te bieden: samenvattingen en uitwerkingen in klare taal met extra tips en voorbeelden en daarnaast oefenpakketten waarmee je je kennis kunt testen. Met Lawbooks kun je gerust je tentamen ingaan!

MAURYN JONKHOUT
STUDENT RUG

Overzichtelijk, duidelijk en volledig. Dat is waar Lawbooks voor staat en tijdens mijn studie heb ik veel opgestoken van hun samenvattingen en uitwerkingen. Lawbooks is een absolute aanrader, mede door de graad van specialisatie van het bedrijf. Zij snappen het.

MR. E.J. VAN EXTER
DIRECTEUR LAWBOOKS

Door jarenlang uitstekende samenvattingen en oefenpakketten te bieden is Lawbooks een begrip geworden onder alle rechtenstudenten. Onze samenvattingen staan niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor ambitie en doorzettingsvermogen. Onze producten zijn écht je beste studievriend.

CREATED WITH LOVE. 
EXCLUSIVELY FOR
LAW STUDENTS.

© 2020 Studybooks B.V. | Alle rechten voorbehouden.