ALLES WAT
JE MOET WETEN

De Essentials bevatten alles wat je moet weten over één bepaald rechtsgebied. De handige en compacte studieboeken leggen de essentie van één rechtsgebied eenvoudig uit met behulp van duidelijke en overzichtelijke schema's en stappenplannen. De Essentials zijn speciaal geschreven voor universitaire rechtenstudenten en zijn afgestemd op de stof die gedoceerd wordt aan de Nederlandse universiteiten. Zo kun je snel en eenvoudig een rechtsgebied onder de knie krijgen voor het tentamen. 

DE PERFECTE AANVULLING OP DE SAMENVATTINGEN

De Essentials vormen de perfecte aanvulling op de Lawbooks samenvattingen. Het verschil tussen de samenvattingen en de Essentials zit hem in de omvang van de stof. De samenvattingen blijven dicht bij de voorgeschreven stof terwijl de Essentials zich focussen op het gehele rechtsgebied en derhalve meer achtergrondinformatie bieden over bepaalde onderwerpen. Wie echt de optimale voorbereiding wil kiest niet alleen voor de samenvattingen en de oefenpakketten, maar ook voor de Essentials. 

GESCHREVEN DOOR
EXPERTS.

De Essentials worden op basis van strakke richtlijnen geschreven door de meest vooraanstaande juristen. Een groot gedeelte van de Essentials wordt geschreven door de directie van Lawbooks, die jarenlange ervaring heeft met het schrijven van samenvattingen voor de universitaire rechtenstudies in Nederland. Een ander gedeelte wordt geschreven door juristen die actief zijn in het desbetreffende rechtsgebied. We kiezen onze schrijvers op basis van hun ervaring, cijferlijst en interesses. Daarnaast wordt elke Essential nagekeken door drie afzonderlijke personen. Zo kunnen we de kwaliteit blijven waarborgen.

BESTEL EENVOUDIG ONLINE

Bestel je Lawbooks Essentials gewoon online via onze site en betaal eenvoudig met iDeal, PayPal of creditcard. Bestel je voor €15 of meer? Dan betaal je géén verzendkosten. Koop je liever je Essential in een winkel? Bekijk dan onze verkooppunten in Utrecht, Groningen en Tilburg.

CREATED WITH LOVE. 
EXCLUSIVELY FOR
LAW STUDENTS.

© 2020 Studybooks B.V. | Alle rechten voorbehouden.