CREATED WITH LOVE. 
EXCLUSIVELY FOR
LAW STUDENTS.

© 2019 Studybooks B.V. | Alle rechten voorbehouden.

AMBASSADEUR
WORDEN

Als ambassadeur is het jouw taak om Lawbooks onder de aandacht van je vrienden en studiegenoten te brengen. Je promoot Lawbooks door bij de hoorcolleges flyers uit te delen en door met enige regelmaat iets namens Lawbooks op Facebook te posten. Je bent het gezicht van Lawbooks binnen je stad en je representeert het bedrijf. In ruil hiervoor ontvang je alle samenvattingen, oefenpakketten en Essentials die je nodig hebt voor je studie helemaal gratis. Het zijn van een Lawbooks ambassadeur heeft voordelen: je maakt onderdeel uit van een gezellig bedrijf en in ruil voor relatief eenvoudig werk kun je gratis met samenvattingen studeren voor het tentamen. Een win-win situatie.

OMSCHRIJVING 
WERKZAAMHEDEN

Als ambassadeur van Lawbooks is het jouw taak om Lawbooks onder de aandacht te brengen bij je vrienden en studiegenoten. Dit doe je onder meer door een aantal keer bij hoorcolleges te flyeren en door op Facebook zo nu en dan iets te posten. Kortom, je zet je per periode een paar uur (4 - 5 uur) in om de naamsbekendheid van Lawbooks nog groter te maken. 

VERGOEDING & OVEREENKOMST

Lawbooks gaat uitdrukkelijk géén arbeidsovereenkomst aan maar een overeenkomst tot opdracht in de zin van artikel 7:400 BW. Als ambassadeur van Lawbooks ontvang je alle samenvattingen, oefenpakketten en Essentials die je voor je studie nodig hebt gratis. 

WIE WIJ 
ZOEKEN?

Wij zijn te allen tijde op zoek naar chille studenten die ons kunnen helpen met de promotie van Lawbooks. Momenteel zijn we op zoek naar ambassadeurs in Utrecht, Groningen en Tilburg.

BESCHIKBARE
VACATURES

We zijn op zoek naar een eerste- of tweedejaarsstudent(e) die Lawbooks-ambassadeur wil zijn in Utrecht. Solliciteer direct door het formulier hieronder in te vullen.

AMBASSADEUR UTRECHT

We zijn op zoek naar een eerste- of tweedejaarsstudent(e) die Lawbooks-ambassadeur wil zijn in Groningen. Solliciteer direct door het formulier hieronder in te vullen.

AMBASSADEUR GRONINGEN

We zijn op zoek naar een eerste- of tweedejaarsstudent(e) die Lawbooks-ambassadeur wil zijn in Tilburg. Solliciteer direct door het formulier hieronder in te vullen.

AMBASSADEUR TILBURG

SOLLICITATIE
FORMULIER
CONTACT

Heb je een vraag over onze producten? Of wil je meer weten over Lawbooks? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd voor je klaar en we proberen je zo snel mogelijk te woord te staan.