WANNEER MOET IK EEN ABONNEMENT NEMEN?

Loont het om een abonnement op Lawbooks te nemen? Het antwoord daarop is Ja! Als je dit jaar meer dan twee vakken volgt en van plan bent gebruik te maken van de Lawbooks samenvattingen en oefenpakketten is het sterk aan te bevelen om meteen aan het begin van het studiejaar een abonnement te nemen op Lawbooks. Door een abonnement af te sluiten in de JSVU Studiewinkel krijg je direct korting op elk boekje dat je koopt en doe je automatisch mee met de leuke acties die Lawbooks exclusief voor abonnees organiseert. Al duizenden studenten hebben in de afgelopen jaren een abonnement afgesloten op Lawbooks. Waar wacht je nog op? Begin met (voordelig) studeren!

WAT KOST EEN ABONNEMENT?

Door ons unieke abonnement bepaal je zelf wat je kwijt bent aan Lawbooks én wanneer je het kwijt bent. Je betaalt als abonnee eenmalig €9,95 aan registratiekosten. Vervolgens krijg je direct 20% korting op alle samenvattingen en oefenpakketten die je koopt. Je bepaalt zelf welke boekjes je koopt en ook wanneer je ze koopt. Hierdoor heb je de kosten zelf in de hand en zit je niet vast aan maandelijkse verplichtingen of terugkerende kosten. En hebben wij al gezegd dat wij het abonnement voor je stopzetten op 31 juli 2020 en deze dus niet automatisch verlengen? Zo ga je zorgvrij de zomervakantie in! 

WEES ER
SNEL BIJ!

Hoe eerder je een abonnement afsluit op Lawbooks, hoe eerder je begint met korting krijgen. Zo haal je gedurende dit studiejaar het maximale uit je abonnement. Daarnaast maak je ook nog eens kans op fantastische prijzen. Sluit voor vrijdag 18 oktober 2019 een abonnement af om kans te maken.

DE VOORDELEN VAN HET ABONNEMENT OP EEN RIJ

EXCLUSIEF VOOR RECHTEN

In tegenstelling tot andere bedrijven houdt Lawbooks zich uitsluitend bezig met samenvattingen en soortgelijke studiematerialen en dit doet zij alleen voor rechten op universitair niveau. Door deze unieke specialisatie kunnen wij de kwaliteit van onze producten waarborgen en de beste kwaliteit studiematerialen garanderen. 

JE BENT VOGELVRIJ

Je abonnement wordt bij Lawbooks niet automatisch verlengd. Wij zetten deze boor jou stop op 31 juli 2020. Zo kun je zorgeloos aan je zomervakantie beginnen. Daarnaast kun je door ons abonnement zelf bepalen welke boekjes je wel en niet neemt.Met het abonnement van Lawbooks ben je vogelvrij. Dat is wel zo fijn!

ALLES IS COMPLEET

Onze samenvattingen bevatten naast de literatuur ook arrestanalyses (met rechtsoverwegingen) en de eventueel voorgeschreven de extra (tijdschrift)artikelen. Daarnaast krijg je ook bij aankoop van een samenvatting toegang tot de uitwerkingen van de werkgroepopdrachten van het betreffende vak. Met dit pakketje ga je zonder twijfel zelfverzekerd het tentamen in. 

ZEER VOORDELIG

Met een abonnement op Lawbooks betaal je het hele collegejaar voor een samenvatting of oefenpakket maar €5,99 in plaats van €7,50. Per boekje krijg je dus maar liefst 20% korting. Het loont al om een abonnement af te sluiten als je dit studiejaar meer dan twee vakken volgt. Daarnaast doe je met een abonnement ook mee met acties die exclusief zijn voor abonnees. 

MAAK KANS OP LEUKE PRIJZEN!  

Word voor vrijdag 18 oktober 2019 abonnee door een abonnement af te sluiten op Lawbooks in de JSVU Studiewinkel en maak kans op fantastische prijzen. Onder onze abonnees verloten wij:

1 Bussora RetroPilot horloge t.w.v. €189

1 Krups biertap "The Sub" voor thuis

1 Piper & Heidsieck Champagne BBQ t.w.v. €120

1 Nespresso koffiezetapparaat t.w.v. €75

1 Kaartjes voor Gerard Spong's "In Vertrouwen"

1 Herschel's Rugzak t.w.v. €49

ALGEMENE VOORWAARDEN ABONNEMENT

  1. Het abonnement op de Lawbooks samenvattingen en oefenpakketten kan alleen afgesloten worden in de JSVU Studiewinkel. De registratiekosten zijn begroot op €9,95 en dit bedrag dient bij het afsluiten van het abonnement direct afgerekend te worden in de JSVU Studiewinkel. 

  2. Als abonnee betaal je voor alle samenvattingen en oefenpakketten €5,99 in plaats van €7,50. Het abonnement geeft het recht op 24 samenvattingen en/of oefenpakketten op jaarbasis tegen het tarief van €5,99. DEEL A en DEEL B van een samenvattingen worden gezien als twee verschillende samenvattingen. 

  3. Als abonnee mag je per samenvatting of oefenpakket slechts één exemplaar aanschaffen tegen het gereduceerde tarief van €5,99.

  4. Het abonnement geeft het recht op €1 korting per Essential. Deze korting geldt alleen in de JSVU Studiewinkel. 

  5. Het abonnement mag tussentijds worden opgezegd, maar de registratiekosten kunnen niet worden teruggevorderd. 

  6. Het abonnement is per woonlijk en kan niet worden overgedragen worden aan derden. 

  7. De kortingen zijn niet inwisselbaar tegen contanten of andere zaken.

  8. Deze algemene voorwaarden gelden specifiek voor het abonnement en vormen een aanvulling op de overige algemene voorwaarden van Lawbooks, raadpleegbaar in de JSVU Studiewinkel en op onze website. 

VOLG JE MEER DAN 2 VAKKEN?

Volg je dit jaar meer dan twee vakken en ben je van plan gebruik te maken van de kwalitatief hoogstaande samenvattingen en oefenpakketten van Lawbooks? Neem dan meteen in de eerste periode een abonnement op Lawbooks! Je profiteert gedurende het hele jaar van korting en je doet meteen mee met leuke acties die exclusief gelden voor abonnees! 

CREATED WITH LOVE. 
EXCLUSIVELY FOR
LAW STUDENTS.

© 2020 Studybooks B.V. | Alle rechten voorbehouden.