Het Lawbooks abonnement is de meest volledige én voordelige studiehulp die je kunt krijgen. 

Kies je universiteit & jaarlaag.

Het Lawbooks abonnement is alleen beschikbaar voor de volgende universiteiten en jaarlagen.*

Tilburg

University

Bachelor Jaar 1 →

Bachelor Jaar 2 →

Vrije Universiteit Amsterdam

Bachelor Jaar 1 

Bachelor Jaar 2 

Blue Circle.png
 

Sluit een abonnement af en begin het jaar goed.

Check Lawbooks Website.png

Alles wat je nodig hebt

Literatuursamenvattingen, arrestanalyses, stappenplannen, tips & tricks van ouderejaars en meer. Je krijgt alles wat je nodig hebt voor je studie. Volledig én voordelig is ons motto.

Check Lawbooks Website.png

Gratis thuis opgestuurd

Alle Lawbooks die je dit jaar nodig hebt worden elk blok zodra ze beschikbaar zijn gratis naar je opgestuurd. Je hoeft zelf niets meer te doen

Check Lawbooks Website.png

Gratis uitwerkingen

Lawbooks is het enige bedrijf dat je gratis digitaal toegang geeft tot de nagekeken antwoorden van de werkgroepvragen bij aanschaf van een samenvatting.

Check Lawbooks Website.png

Alles op papier

Strepen, markeren, arceren. Je krijgt alle Lawbooks als handige booklet (magazine) gedrukt op papier dat goedgekeurd is door het FSC.

Check Lawbooks Website.png

Geschreven én nagekeken door topjuristen

Onze samenvattingen worden geschreven door Meesters in het recht en topjuristen die het vak met een hoog cijfer hebben afgerond. Elke Lawbooks wordt meerdere malen nagekeken.

Check Lawbooks Website.png

Géén automatische verlenging

Het abonnement stopt op 31 juli 2022 en wordt niet automatisch verlengd. Je zit nergens aan vast en krijgt geen onverwachte verrassingen.

Samen gaan wij het tentamen halen Groen-min.png

Lotte Rood
Studente UU

Lawbooks is je steuntje in de rug door je een compleet pakket aan te bieden: samenvattingen en uitwerkingen in klare taal met extra tips en voorbeelden en daarnaast oefenpakketten waarmee je je kennis kunt testen. Met Lawbooks kun je gerust je tentamen ingaan!

Mauryn Jonkhout
Student RUG

Overzichtelijk, duidelijk en volledig. Dat is waar Lawbooks voor staat en tijdens mijn studie heb ik veel opgestoken van hun samenvattingen en uitwerkingen. Lawbooks is een absolute aanrader, mede door de graad van specialisatie van het bedrijf. Zij snappen het.

MR. E.J. Van Exter
Directeur Lawbooks

Door jarenlang uitstekende samenvattingen en oefenpakketten te bieden is Lawbooks een begrip geworden onder alle rechtenstudenten. Onze samenvattingen staan niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor ambitie en doorzettingsvermogen. Onze producten zijn écht je beste studievriend.

Sluit een abonnement af! 

Met een abonnement krijg je alle Lawbooks die je dit studiejaar nodig hebt tegen de scherpste prijs. Het Lawbooks abonnement is de meest voordelige én volledige studiehulp die je kunt krijgen. Begin het jaar goed!