Background samenvattingen .jpg

Sluit een abonnement af op Lawbooks en bespaar op jaarbasis meer dan €50! Met Lawbooks ga je zelfverzekerd het tentamen in.

DSC01872-min_edited.jpg
HET ABONNEMENT.
DE VOORDELIGSTE MANIER OM TE STUDEREN.
ONTDEK DE VOORDELEN.

Met een Lawbooks abonnement krijg je alle samenvattingen en oefenpakketten die je dit jaar nodig hebt gratis thuisgestuurd. Het Lawbooks abonnement is de meest volledige én voordelige studiehulp die je kunt krijgen. Begin het jaar goed.

Alles wat je nodig hebt

Literatuursamenvattingen, arrestanalyses, stappenplannen, tips & tricks van ouderejaars en handige oefenvragen. Je krijgt alles voor je studie rechtsgeleerdheid.

Gratis thuis opgestuurd

Alle Lawbooks die je dit jaar nodig hebt worden elk blok zodra ze beschikbaar zijn gratis naar je opgestuurd. Je hoeft zelf niets meer te doen.

Gratis uitwerkingen

Lawbooks is het enige bedrijf dat je gratis toegang geeft tot de nagekeken antwoorden van de werkgroepvragen bij aanschaf van een samenvatting.

Alles op papier

Strepen, markeren, arceren. Je krijgt alle Lawbooks als handige booklet (magazine) gedrukt op papier dat goedgekeurd is door het FSC.

Geschreven én nagekeken door topjuristen

Onze samenvattingen worden geschreven door Meesters in het recht en/of topjuristen die het vak met een hoog cijfer hebben afgerond. Elke Lawbooks wordt meerdere malen nagekeken.

Géén automatische verlenging

Het abonnement stopt op 31 juli 2021 en wordt niet automatisch verlengd. Je zit nergens aan vast en krijgt geen onverwachte verrassingen.

DSC00853-min.jpg
KIES JE JAARLAAG

EERSTEJAARS

Sluit abonnement af →

TWEEDEJAARS (TOGA)

Sluit abonnement af →

TWEEDEJAARS (NOTARIEEL)

Sluit abonnement af →

Het is niet meer mogelijk om voor dit studiejaar een abonnement af te sluiten. Abonnementen kunnen alleen afgesloten worden in semester 1.

DSC02073-min.jpg
DSC02224-min.jpg
ALGEMENE VOORWAARDEN

Bekijk hieronder de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op online verzendingen.​

  1. De prijs van één losse Lawbooks samenvatting/oefenpakket bedraagt €7,50. De prijzen van pakketten kunnen per periode variëren, afhankelijk van het aanbod.

  2. De verzendkosten per bestelling bedragen €3,99. Voor bestellingen ter waarde van €20 of meer worden géén verzendkosten in rekening gebracht. 

  3. Bestellingen vóór 14:00 uur worden dezelfde dag verzonden. Dit betekent dat je de samenvattingen in beginsel de volgende (werk)dag in huis hebt. Lawbooks is niet aansprakelijk voor te late leveringen. Leveringen worden gedaan door PostNL en zij zijn aansprakelijk voor de levering van onze producten.

  4. Bestellingen worden door Lawbooks en PostNL alleen op werkdagen (maandag t/m vrijdag) verwerkt. 

  5. Pre-orders worden direct verzonden zodra alle samenvattingen/oefenpakketten van je bestelling beschikbaar zijn. Wil je beschikbare Lawbooks eerder ontvangen? Plaats dan verschillende bestellingen. Pre-orders worden uiterlijk twee weken voor het tentamen opgestuurd.

  6. Met een abonnement krijg je gedurende het hele jaar alle Lawbooks samenvattingen en oefenpakketten van jouw jaarlaag thuisgestuurd. De Lawbooks worden één keer per periode verzonden zodra alle exemplaren beschikbaar zijn. De prijs van een abonnement verschilt per jaarlaag. Gemiddeld betaal je met een abonnement €5,50 per Lawbooks.

  7. Het abonnement verloopt automatisch op 31 juli. Het abonnement wordt niet automatisch verlengd.

  8. De kortingen van het abonnement en van de kortingspakketten zijn niet inwisselbaar tegen contanten of andere zaken.

Klik hier voor de volledige algemene voorwaarden.