Abonnement Jaar 3 RU 2021/2022

Check Lawbooks Website.png

Alles wat je nodig hebt

Literatuursamenvattingen, arrestanalyses, stappenplannen, tips & tricks van ouderejaars en meer. Je krijgt alles voor je derde jaar rechten aan de Radboud Universiteit.

Check Lawbooks Website.png
Check Lawbooks Website.png

Gratis thuis opgestuurd

Alle Lawbooks die je dit jaar nodig hebt worden elk blok zodra ze beschikbaar zijn gratis naar je opgestuurd. Je hoeft zelf niets meer te doen.

Géén automatische verlenging

Het abonnement stopt op 31 juli 2022 en wordt niet automatisch verlengd. Je zit nergens aan vast en krijgt geen onaangename verrassingen.

Check Lawbooks Website.png

Alles op papier

Strepen, markeren, arceren. Je krijgt alle Lawbooks als handige booklet (magazine) gedrukt op papier dat goedgekeurd is door het FSC.

Check Lawbooks Website.png

De voordeligste keuze

Met het abonnement kunt je voordelig studeren voor iets meer dan €2 per week. Het Lawbooks abonnement is de voordeligste keuze voor de beste gedrukte samenvattingen.

€134
€129,-

Voor het hele studiejaar

Factuurgegevens

Bedankt voor je inschrijving.

Inhoud abonnement

Met dit abonnement ontvang je de volgende Lawbooks samenvattingen:

Semester 1

 • Burgerlijk Recht I DEEL 1/3

 • Burgerlijk Recht I DEEL 2/3

 • Burgerlijk Recht I DEEL 3/3

 • Burgerlijk Procesrecht DEEL 1/2

 • Burgerlijk Procesrecht DEEL 1/2

 • Europees Economisch Recht DEEL 1/2

 • Europees Economisch Recht DEEL 2/2

Semester 2

 • Ondernemingsrecht DEEL 1/2

 • Ondernemingsrecht DEEL 2/2

 • Economie en Jaarrekening DEEL 1/2

 • Economie en Jaarrekening DEEL 1/2

 • Burgerlijk Recht II DEEL 1/4

 • Burgerlijk Recht II DEEL 2/4

 • Burgerlijk Recht II DEEL 3/4

 • Burgerlijk Recht II DEEL 4/4

Blue Circle.png

Algemene voorwaarden

Bekijk hieronder de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op onze abonnementen.

 1. Een consument kan online een abonnement afsluiten op de Lawbooks samenvattingen en/of oefenpakketten. Als abonnee krijgt de consument voor alle vakken die binnen het gekozen abonnement vallen één exemplaar per samenvatting en oefenpakket thuis opgestuurd.

 2. De samenvattingen en oefenpakketten die binnen het abonnement vallen worden eenmaal per semester gelijktijdig naar de consument opgestuurd zodra deze beschikbaar zijn, tenzij anders wordt aangegeven.. Het is mogelijk dat je de samenvattingen verspreid ontvangt over verschillende zendingen.

 3. De samenvattingen en oefenpakketten die binnen het abonnement vallen worden uiterlijk twee weken voor het eindtentamen naar de consument opgestuurd, zodat je voldoende tijd hebt om de studeren. 

 4. De prijs van een abonnement verschilt per universiteit en per jaarlaag, afhankelijk van het curriculum.

 5. Lawbooks behoudt ten alle tijde het recht om de inhoud en de samenstelling van de samenvattingen, de oefenpakketten en het abonnement te bepalen en te wijzigen.

 6. De samenvattingen en oefenpakketten worden geleverd op papier in de vorm van een booklet. Indien de voorgeschreven stof niet aan het begin van de periode bekend is heeft Lawbooks het recht om onderdelen van de samenvatting digitaal te verstrekken indien hiermee een eerdere verzending kan worden bewerkstelligd of indien dit om een andere reden noodzakelijk wordt geacht door Team Lawbooks. 

 7. Indien de consument bepaalt om voor een vak geen samenvattingen en/of oefenpakketten uit te brengen ontvangt de consument als compensatie €15 in de vorm van een cadeaubon.

 8. Het abonnement altijd van rechtswege op 31 juli 2022 en wordt dus niet automatisch/stilzwijgend verlengd.

 9. Het abonnement kan tussentijds door de consument worden opgezegd, maar het betaalde bedrag kan niet door de consument worden teruggevorderd.

 10. Het abonnement is niet overdraagbaar aan derden.

 11. De kortingen en voordelen die het abonnement biedt zijn niet inwisselbaar voor contanten of andere zaken.

 12. Het abonnement bevat geen samenvattingen die gratis digitaal worden verstrekt. Deze zijn voor iedereen gratis raadpleegbaar en worden dan ook niet in rekening gebracht. 

Truck Lawbooks New-min.png

Klik hier voor de volledige algemene voorwaarden.