Abonnement Jaar 2 LU 2021/2022

Check Lawbooks Website.png

Alles wat je nodig hebt

Literatuursamenvattingen, arrestanalyses, stappenplannen, tips & tricks van ouderejaars en meer. Je krijgt alles voor je tweede jaar rechten aan Universiteit Leiden.

Check Lawbooks Website.png
Check Lawbooks Website.png

Gratis thuis opgestuurd

Alle Lawbooks die je dit jaar nodig hebt worden elk blok zodra ze beschikbaar zijn gratis naar je opgestuurd. Je hoeft zelf niets meer te doen.

Géén automatische verlenging

Het abonnement stopt op 31 juli 2022 en wordt niet automatisch verlengd. Je zit nergens aan vast en krijgt geen onaangename verrassingen.

Check Lawbooks Website.png

Alles op papier

Strepen, markeren, arceren. Je krijgt alle Lawbooks als handige booklet (magazine) gedrukt op papier dat goedgekeurd is door het FSC.

Check Lawbooks Website.png

De voordeligste keuze

Met het abonnement kunt je voordelig studeren voor iets meer dan €2 per week. Het Lawbooks abonnement is de voordeligste keuze voor de beste gedrukte samenvattingen.

€111
€99,-

Voor de rest van het studiejaar

Factuurgegevens

Bedankt voor je inschrijving.

Inhoud abonnement

Met dit abonnement ontvang je de volgende Lawbooks samenvattingen:

Periode 1

 • Onderneming en Recht TUSSENTOETS DEEL A

 • Onderneming en Recht TUSSENTOETS DEEL B

 • Bestuursrecht DEEL A

 • Bestuursrecht DEEL B

 • Rechtseconomie DEEL A

 • Rechtseconomie DEEL B

Periode 2*

 • Onderneming en Recht EINDTOETS DEEL A**

 • Onderneming en Recht EINDTOETS DEEL B

 • Europees Recht DEEL A

 • Europees Recht DEEL B

Periode 3

 • Materieel Strafrecht TUSSENTOETS DEEL A

 • Materieel Strafrecht TUSSENTOETS DEEL B 

 • Verbintenissenrecht TUSSENTOETS DEEL A

 • Verbintenissenrecht TUSSENTOETS DEEL B

Periode 4

 • Materieel Strafrecht EINDTOETS DEEL A

 • Materieel Strafrecht EINDTOETS DEEL B 

 • Verbintenissenrecht EINDTOETS DEEL A

 • Verbintenissenrecht EINDTOETS DEEL B

 • Staatsrecht DEEL A

 • Staatsrecht DEEL B

Blue Circle.png

De gebonden keuzevakken (Arbeidsrecht of Personen, Familie- en Erfrecht) zijn niet opgenomen in dit abonnement. Indien je de samenvattingen van een van deze vakken in periode 2 wenst te te ontvangen kun je deze in periode 2 apart bestelen.

** Als je nu een abonnement afsluit ontvang je alle samenvattingen en oefenpakketten voor blok 2, 3 en 4 van dit studiejaar. De samenvattingen van blok 1 ontvang je niet meer. Deze kun je nog wel los aanschaffen. Klik hier om deze te kopen.

Algemene voorwaarden

Bekijk hieronder de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op onze abonnementen.

 1. Een consument kan online een abonnement afsluiten op de Lawbooks samenvattingen. Als abonnee krijgt de consument voor alle vakken die binnen het gekozen abonnement vallen één exemplaar per samenvatting thuis opgestuurd.

 2. De samenvattingen die binnen het abonnement vallen worden eenmaal per periode gelijktijdig naar de consument opgestuurd zodra deze beschikbaar zijn, tenzij anders wordt aangegeven.. 

 3. De samenvattingen die binnen het abonnement vallen worden uiterlijk twee weken voor het eindtentamen naar de consument opgestuurd. Lawbooks streeft er naar samenvattingen zo snel mogelijk te verzenden. Doorgaans zal de consument de samenvattingen die vallen binnen het abonnement ontvangen in week drie van de periode..

 4. De prijs van een abonnement verschilt per universiteit en per jaarlaag, afhankelijk van het curriculum.

 5. Lawbooks behoudt ten alle tijde het recht om de inhoud en de samenstelling van de samenvattingen, de oefenpakketten en het abonnement te bepalen en te wijzigen.

 6. De samenvattingen worden geleverd op papier in de vorm van een booklet. Indien de voorgeschreven stof niet aan het begin van de periode bekend is heeft Lawbooks het recht om onderdelen van de samenvatting digitaal te verstrekken indien hiermee een eerdere verzending kan worden bewerkstelligd of indien dit om een andere reden noodzakelijk wordt geacht door Team Lawbooks. 

 7. Indien Lawbooks bepaalt om voor een vak geen samenvattingen uit te brengen ontvangt de consument als compensatie €15 in de vorm van een cadeaubon. Indien gewenst kan het reeds genoemde bedrag van €15 ook teruggestort worden op de rekening van de consument. 

 8. Indien de consument een abonnement heeft afgesloten op de samenvattingen en oefenpakketten van Lawbooks vervalt dit abonnement altijd van rechtswege op 31 juli 2022. Het abonnement wordt dus niet automatisch verlengd.

 9. Het abonnement kan tussentijds door de consument worden opgezegd, maar het betaalde bedrag kan niet door de consument worden teruggevorderd.

 10. Het abonnement is niet overdraagbaar aan derden.

 11. De kortingen en voordelen die het abonnement biedt zijn niet inwisselbaar voor contanten of andere zaken.

 12. Het abonnement bevat geen samenvattingen die gratis digitaal worden verstrekt. Deze zijn voor iedereen gratis raadpleegbaar en worden dan ook niet in rekening gebracht. 

Truck Lawbooks New-min.png

Klik hier voor de volledige algemene voorwaarden.